Chocolate Buttercream - för 24 cupcakes
350 g rumstempurerat smör
2 tsk mjölk
250 g ljummen choklad
1 tsk vaniljsocker
6 dl siktat florsocker
Vispa smöret till det är mjukt och krämigt, tillsätt mjölk och choklad och vispa i cirka 2 minuter med elvisp. Tillsätt vaniljen och vispa igen, sedan ska florsockret i. Därefter vispar du tills glasyren har fått en bra bredkonsistens (ca tre till fem minuter). Tillsätt mer florsocker vid behov. Det ska gå lätt att bre på den fluffiga glasyren på cupcakes'en :)
Klockan nio i morse stömmade Justin Bieber ut ur högtalarna, och bakningen satte igång. Smeten fick även vikariera som frukost imorse, mumms :)
lalalalalala
Härligt väder fick vi med på min födelsedag, och middagen kunde avnjutas på en varm veranda, följt av akrobatiska övningar i trädgåren... typ
Nu blir det sängen och boken och imorgon ska jag äntligen få min efterlängtade frukost på kära Espresso House :)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar